2023. március 24., péntek

Mapei Adesilex P9 - lecsúszásmentes ragasztó a kerámia burkolatokhoz

 Sokan gyönyörű kerámia burkolatokat szeretnének otthonukban vagy üzletükben, amelyek nemcsak esztétikusak, hanem tartósak és biztonságosak is. Azonban a megfelelő ragasztó kiválasztása a burkolatokhoz nem mindig egyszerű feladat. Szerencsére van egy kiváló megoldás erre a problémára: a Mapei Adesilex P9 ragasztóhabarcs.



Az Adesilex P9 egy fokozott terhelhetőségű, lecsúszásmentes ragasztó, amely ideális választás a kerámia burkolatokhoz. A cementkötésű habarcs nyújtott nyitott idejének köszönhetően könnyű dolgozni vele, és biztosítja a szükséges időt a burkolólapok precíz elhelyezéséhez. Tehát nem kell rohanni, hogy minden lapot a helyére tegyünk.

Az Adesilex P9 ragasztó kiválóan alkalmas bel- és kültéri padlók és falak burkolására. Használható hagyományos cementkötésű vakolt falakra, cementkötésű esztrichekre, megfelelő alapozás után pedig anhidrid esztrichekre és gipsztartalmú falakra is. Ha már festett falra szeretnénk burkolatot tenni, akkor is tökéletes választás lehet, hiszen a szilárd festékrétegre is jól tapad. Akár már meglévő műkő vagy márvány burkolatú padlóról van szó (legfeljebb 900 cm² lapméretig), akár feszültségmentes betonszerkezetekről, az Adesilex P9 biztosítja a megfelelő tapadást és tartósságot.

Nem csak beltéri felhasználásra ideális ez a ragasztó, hanem medencékben és fürdőkben is használható. Bármilyen típusú kerámia és mozaik burkolatot stabil aljzaton (legfeljebb 300 cm² lapméretig) ragaszthatunk vele, így könnyedén teremthetünk elegáns és tartós felületeket a nedves környezetekben is.

Az Adesilex P9 ragasztó nemcsak rendkívül hatékony és megbízható, hanem könnyen használható is. Éppen ezért bátran ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének minőségi kerámia burkolatokat otthonukban vagy vállalkozásukban.