2023. március 30., csütörtök

Baumit MauerMörtel 50 - Az előkevert habarcs a tökéletes falépítéshez

 

A Baumit MauerMörtel 50 egy előkevert, kész mész-cement habarcs, amely tökéletes választás teherhordó falakhoz és válaszfalakhoz. Ez a habarcs a MSZ EN szabvány szerint M5 minősítéssel rendelkezik, tehát rendkívül erős és megbízható anyag a falak építéséhez.




Az egyik legfontosabb tulajdonsága ennek a habarcsnak az egyszerű bedolgozhatóság. Könnyen kezelhető és simán felvihető a falakra, így időt és energiát takaríthat meg az építkezés során. A Baumit MauerMörtel 50 biztonságilag és minőségi szempontból is tesztelt, így nyugodt lehet abban, hogy megbízható és tartós eredményt ér el vele.

Ezenkívül, a habarcs megfelel a normál statikai igényű követelményeknek, így biztosítja a szilárd és stabil falakat. A Baumit MauerMörtel 50 műszaki adatai is lenyűgözőek. Egy zsák habarcs csomagolása 40 kg, és egy raklapra 35 zsák helyezhető el, így könnyen kezelhető mennyiséget biztosít. A habarcs hővezető képessége (λ) kb. 0,8 W/mK, ami segít megőrizni a falak hőszigetelését és energiatakarékosságot eredményez. A nyomószilárdsága is kiemelkedő, több mint 5 N/mm², ami garantálja a falak stabilitását és tartósságát.

Az anyagszükséglet nagysága kb. 1,7 kg/l, míg a vízszükséglet kb. 6-7 liter per zsák. A habarcs szemcsemérete 4 mm, amely optimális tapadást és egyenletes szerkezetet biztosít a falaknak. Egy raklap mérete 35 zsák, vagyis 1400 kg habarcs. A Baumit MauerMörtel 50 habarcs csomagolása zsák formájában történik.

A Baumit MauerMörtel 50 habarcs tökéletes választás az építőiparban, ha megbízható és erős falakat szeretne kialakítani. Az előkevert jelleg és a könnyű bedolgozhatóság gondoskodik arról, hogy hatékonyan és eredményesen végezhesse a falépítést. Bízhat a Baumit MauerMörtel 50 minőségében és biztonságosságában, miközben a legmagasabb szintű statikai követelményeknek is megfelel.

Ne habozzon választani a Baumit MauerMörtel 50 habarcscsomagot, és építsen tartós, megbízható falakat a projektje során!